Nazan Deniz

Umut: "Önce Trabzon sonra Avrupa B-261910-%C3%BCye_ol

Join the forum, it's quick and easy

Nazan Deniz

Umut: "Önce Trabzon sonra Avrupa B-261910-%C3%BCye_ol

Nazan Deniz

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

border=0

Umut: "Önce Trabzon sonra Avrupa

Kankis
    Kankis
    Administrator
    Administrator

Umut: "Önce Trabzon sonra Avrupa Empty Umut: "Önce Trabzon sonra Avrupa

Mesaj tarafından Kankis Çarş. Ağus. 26, 2009 1:53 pm

Trabzonsporlu futbolcu Umut Bulut, bordo-mavili takımda başarılı olup, buradan Avrupa'ya açılmak istediğini söyledi.

Umut, "Trabzonspor kulübünde başarılı olup buradan da Avrupa'ya açılmak istiyorum. Ama öncelik Trabzonspor'un başarısı" dedi.

Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu belirten Umut, "geçmişte bir takım çıktı, efsane oldular. Bugünü bize miras bıraktılar. Biz de onları en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Olanaklar daha azdı, ancak bir şekilde birleşerek Trabzon'a sayısız kupa getirdiler. Başarının sırrının kendilerinde yattığına inanıyorum" diye konuştu.

Teknik direktör değişikliğinin futbolcular üzerindeki etkisini anlatan Umut, "bir ortama alışıyorsunuz, sonrasında yeni bir teknik adamın gelmesiyle yeni bir ortam oluşuyor. Buna alışmak da tabii ki zaman alıyor. Futbolcu olarak bu tür olaylara alışmak zorundayız" dedi.

Umut Bulut, maçlarda genellikle itirazdan dolayı kart gördüğünü belirterek, "bu da bana yapılan fauller karşısında hakemlerin beni tatmin edici kararlar vermemesiyle alakalı. Haksızlığa uğrayınca sinirleniyorum. Ama yapacak bir şey de yok" dedi.

Umut, Trabzon halkının futbola bakışını değerlendirirken de, dünyanın başka bir yerinde böyle bir kent daha olduğunu düşünmediğini söyledi.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 9:17 am